SPIDER SERVICE
SPIDER SERVICE OVER ONS
SPIDER SERVICE AIRPORTSERVICE

SPIDER SERVICE EXPRESSKOERIER
SPIDER SERVICE COMPUTER
SPIDER SERVICE NUTTIGE INFO
Producten
Producten
SPIDER SERVICE CONTACT


Luchtvaartinformatie

  

Reisautorisatie USA

Alle reizigers die naar of via de Verenigde Staten reizen, dienen minimum 72 uur voor vertrek een nieuwe electronische reisautorisatie procedure (ESTA) te volgen.

Vanaf 1 januari 2009 is het verplicht voor alle reizigers, die naar de Verenigde Staten reizen en onder het visa waiver programma (VWP) vallen (OA. alle reizigers met een Belgische nationaliteit ), om deze electronische reisautorisatie (ESTA) in te vullen.

De online aangifte zal de "Groene kaart" (I94W) die u normaal in het vliegtuig krijgt vervangen.

U kan dit doen op de website                 en dient alle nodige informatie correct in te vullen. In de meeste gevallen zal u onmiddellijk na het invullen van de gewenste gegevens een autorisatie ontvangen. In sommige situaties zal u tot 72 uur moeten wachten alvorens u een autorisatie ontvangt. Als uw aanvraag niet word goedgekeurd, zal u een visum moeten aanvragen aan de Amerikaanse ambassade.

Een goedgekeurde reisautorisatie is geldig gedurende 2 jaar en kan meerdere malen worden gebruikt. In het geval dat u in deze 2 jaar een nieuw paspoort aanvraagt of dat het antwoord op de Ja/Nee vragen van de electronische reisautorisatie verandert, dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.


  

Beschrijving

USA

Aanbieding

Contact

Aanwezig op de luchthaven :

                   

USA & BUITEN EUROPA


3U Op voorhand

  

Aanwezig op de luchthaven :

                   

BINNEN EUROPA :


2U Op voorhand

  

Rechten & Plichten van de luchtreiziger :  

Bagage & Reis Info

SPIDER SERVICE NUTTIGE INFOGsm  : 0471 640 273